Начало / Доставка и плащане
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Мъжки светли дънки

Мъжки тъмни дънки

Мъжки светли дънки - големи размери

Мъжки джинси - големи номера

Мъжки джинси

SR Jeans - мъжки

Мъжки черни дънки

Мъжки тъмни дънки - големи размери

Дънкови дамски чанти

Мъжки черни дънки - големи размери

ДОСТАВКА

 

Доставката за София е БЕЗПЛАТНА !!!  За всички останали  населени места в България извършваме доставки чрез куриерска фирма Еконт експрес до най близкият им до Вас офис с наложен платеж ( т.е плащане при получаване ) като доставката е за сметка на клиента. При поръчка ( заявка ) от над 5 артикула БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!!! Стойността на транспорта се заплаща от клиента като най-често цената е от 3.50 до 4.o0 лв.  Възможна е подмяна на артикулите при несъответстие с поръчания номер. Моля при поръчка да оставите телефон за връзка за уточняване на артикула и потвърждаване на поръчката. След като при нас постъпи заявка от Вас, ние ще Ви се обадим, за да доуточним всички подробности за вашата заявка затова Ви молим във формата за заявка да оставяте актуален телефонен номер. Разгледайте ръстово - размерните таблици публикувани в рубриката "Полезни съвети".

 

ПЛАЩАНЕ

 

Всички плащания се извършват при получаване на стоката.

 

ОТГОВОРНОСТИ

Електронният магазин за дънки не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, определени размери, десени и разцветки, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности, изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки.
В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул или се предвиди забавяне на комплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули (цветове, десени).


ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕНА СТОКА

В случай, че получената поръчка все пак не отговаря на желания от Вас размер, на следващия ден Вие можете да ни я изпратите обратно , за да бъде заменена с точния размер. Разходите по връщането са за наша сметка. В срок от 7 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:
1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).
2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.